Profil

Vi er en etableret vognmandsvirksomhed

Vognmandsvirksomheden Jan Hansen Transport ApS blev etableret i sommeren 2007 og har siden etableringen haft stabil vækst samt en trofast kundekreds.
Vi har samlet et ungt friskt hold af chauffører, der udfører vognmandsarbejde med service i højsædet. Hos Jan Hansen Transport bruger vi tre udtryk til at beskrive vores dygtige vognmænd:

  • Højt serviceniveau
  • Punktlighed
  • Uden skader

Hos Jan Hansen Transport sætter vi en ære i at have glade kunder. Vi tror nemlig på, at glade kunder giver trofaste kunder.

Jan Hansen Transport ApS tilbyder kranarbejde og transport!

Hos Jan Hansen Transport ApS transporterer vi løse genstande i hele Danmark og Nordtyskland.

Vi tilbyder blandt andet transport af flis, træ, haveaffald, afgrøder, foder og sne. Hvis det kan transporteres i en container, kan Jan Hansen Transport transportere det. Vi sætter en ære i løsning af kundeopgaver til fuld tilfredshed, og vi har gennem tiden blandt andet kørt for:

  • Hede Danmark
  • Skov & Naturstyrelsen
  • Nordisk Dækimport
  • L90 Affaldsselskab

Opgaver inkluderer såvel faste kørsler som småopgaver og enkeltstående vognmandsopgaver. Og vi udfører transport for private såvel som for virksomheder. Vi står altid klar til at udføre opgaver med kort varsel, og vi transporterer løse genstande overalt.
Når vi skal afhente løse genstande, uanset om det er i Holsted, Sønderborg, Haderslev eller en fjerde by, ser vi det ikke som en selvfølge, at vores kunder selv har en container, som de har fyldt op. Derfor tilbyder vi naturligvis kranarbejde, herunder grabning af flis, skovkranarbejde samt flytning af grene og trærødder.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på containerkørsel, containertransport, landbrugstransport eller lignende.

Kontaktforespørgsel

Kontakt os

Jan Hansen Transport

Hvorfor vælge Jan Hansen Transport?

Vi operer i hele Danmark og Nordtyskland. Hvilket betyder at vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig. Så kontakt gerne Jan Hansen Transport for et uforpligtende tilbud på din transportopgave!