​Containerudlejning til både gods og affald

Har du brug for containerudlejning? Hos Jan Hansen Transport ApS tilbyder vi transport og leje af container i forbindelse med alt fra gods til affald. Vi lejer ud til private, erhverv og landbrug i blandt andet Esbjerg, Herning og Kolding samt mange andre steder i landet.

Containere til affald, materialer og afgrøder

Vi har specialiseret os i transport af containere for en lang række kunder, hvoraf mange er tilbagevendende og trofaste kunder. Indholdet i containerne kan være meget forskelligt, men vi transporterer alle typer løse genstande – så længe de kan være i en container.

Det er let og enkelt at leje container til byggeaffald, storskrald, haveaffald og meget mere. Det kan være i en kortere eller længere periode, og vi leverer og henter naturligvis efter brug. Det er nemt og fleksibelt, og vi udlejer containere i alle størrelser.

Vi tilbyder bl.a. transport af:​

  • Affald
  • Foder
  • Afgrøder

Vi løser også transportopgaver for landmænd. Det kan være alle former for transport af landbrugsvarer og materialer i løbet af året, samt mange andre opgaver i forbindelse med containerudlejning.

Vi tilbyder landbrugstransport af bl.a.:​

  • Majs
  • Halm
  • Græs
  • Ensilage
  • Kartofler
  • Mange andre produkter​

​Vores forvogne kan komme frem i meget forskelligt terræn, og derfor kan vi løse en bred vifte af opgaver, som ikke foregår på asfalt.

Hvad koster det at leje en container?

Vores priser for containerudlejning og transport afhænger blandt andet af lejeperioden, men naturligvis også af, hvor langt vi skal køre. Der kan desuden være særlige forhold i forbindelse med en affaldscontainer. Vores rådgivere er altid klar til at servicere dig bedst muligt, så du får den bedste container- og transportløsning.

Få et uforpligtende tilbud på containerudlejning

Lej en container hos os til din næste opgave. Der er mange muligheder, når du leder efter en container til leje, og vi sørger for, at du vælger den rette løsning. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe på telefon 75 39 14 36 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail jh@jhtt.dk, eller du kan benytte kontaktformularen.

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

75 39 14 36