Transport af træ

Trætransport med et smil

Hos Jan Hansen Transport sætter vi en ære i at udføre trætransport uden skader og til aftalt tid. Det er god service i vores bog.

Vi ser først vores arbejde som udført tilfredsstillende, når vi har afhentet og leveret godset til tiden, uden skader og med et smil på læben. Det er nemlig vores mål, at hver eneste kunde føler, at vi tager deres trætransport seriøst, og at vi leverer den højeste service på markedet.

Vi er beliggende i Sønderjylland, midt i mellem Esbjerg og Kolding. Det er dog ikke ens betydende med, at vi ikke modtager ordrer fra kunder i såvel Herning, som Sønderborg, da vi varetager transport af træ og meget andet volumentransport i hele landet, samt i Nordtyskland.

Ud over almindelig trætransport tilbyder vi transport af affaldstræ, brænde og trærødder, samt flytning af let gods. Så skal du have transport af træ eller flis fra din virksomhed eller dit private hjem, er Jan Hansen Transport din professionelle samarbejdspartner.

Vi transporterer også haveaffald

Ud over trætransport tilbyder vi naturligvis transport af alt inden for haveaffald. Jan Hansen Transport kan spare dig for mange ture til genbrugspladsen.

Vi udfører opgaver for både private og erhvervsdrivende. Så har du en uoverskuelig mængde haveaffald i din virksomhed eller i dit private hjem, som kræver mange ture til genbrugspladsen i en trailer, er du mere end velkommen til at bestille os til at hente det.

Vores eneste krav til afhentning af træ eller haveaffald er, at det er samlet sammen, så det er let at flytte op i vores containere. På den måde sparer begge parter tid, og du, som kunde, sparer penge på trætransporten.

Har vi fanget din interesse i trætransport?

Vil du have et uforpligtende tilbud på transport af træ eller andet volumentransport, eller er du interesseret i at høre mere om transport af træ, flis eller haveaffald, er du mere end velkommen til at kontakte Jan Hansen Transport.

Ring til os på telefon 29 62 14 36 eller skriv til vores mail på jh@jhtt.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vil vi sørge for at kontakte dig snarest muligt. Du kan altid få en uforpligtende samtale med en af vores chauffører, for at høre mere om priser og praktiske informationer omkring trætransport.

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

29 62 14 36​