​Flistransport til tiden i ind- og udland

​Vi transporterer dit flis - med et smil på læben!

​Jan Hansen Transport er din professionelle samarbejdspartner inden for flistransport. Vi sætter en ære i at udføre transport til den aftalte tid og uden skader eller forsinkelser. Der sidder altid en kompetent og professionel vognmand bag rattet, så du trygt kan overlade til fragt til os.

Vi kører i hele Danmark samt i Nordtyskland, og har særligt mange kunder i og omkring Esbjerg, Kolding, Herning, Haderslev, Holsted og Sønderborg.

Flistransport anses i dag som en standardvare hos transportvirksomheder, hvorfor rigtig mange tilbyder det. Men som det er i alle andre brancher, er der forskel fra den ene til den anden vognmandsforretning. Hos Jan Hansen Transport gør vi en dyd ud af at levere høj service – fra bestilling til levering.

Når du kontakter Jan Hansen Transport, skal du føle dig som den unikke kunde, du er for os. Derfor har vi sat fleksibilitet i højsædet, og vi gør derfor altid vores ypperste for, at din bestilling af transport af flis går, som du ønsker den – uanset hvor kompliceret, bestillingen skulle være.

Vi tilbyder fx følgende typer transport:

  • Maskintransport

Afhentning til tiden er en selvfølge

Desuden ser vi det som en selvfølge, at vores transportopgaver altid afhentes til tiden. Det giver det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Under vores mål om god service i flistransport kommer naturligvis også, at afhentning til tiden skal være på plads. Selv om vi godt ved, at det ikke altid er muligt – der kan være kø, færdselsuheld eller andre uforudsigelige hindringer – men vær sikker på, at vi gør vores absolut bedste for at nå frem til i tide!

Kontakt os og bestil flistransport i dag

Hvad koster flistransport? Vi besvarer selvfølgelig gerne dette og andre spørgsmål, du måtte have til vores services. Er du interesseret i at høre mere om transport af flis og professionel vognmandskørsel, er du mere velkommen til at kontakte Jan Hansen Transport. Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud, når vi har hørt mere om din opgave.

Du kan henvende dig på telefon 75 39 14 36 eller skrive til vores e-mail jh@jhtt.dk, eller alternativt benytte dig af kontaktformularen her på siden – så vender vi hurtigst muligt tilbage med en god pris på din transport.

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

75 39 14 36