​Maskintransport

Maskintransport til faste, lave priser

Mangler du hjælp til maskintransport, kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Jan Hansen Transport hjælper vi blandt andet kunder i Esbjerg, Kolding og Herning, samt generelt i hele Jylland med forskellige former for maskintransport. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder og løser både småopgaver og enkeltstående vognmandsopgaver. Er du bosat uden for Jylland, hjælper vi dig stadig gerne med maskintransport og transport af entreprenørmateriel.

Vi står altid klar til at løse opgaver for vores kunder, selv hvis det er med kort varsel. Vi har stort fokus på at yde en god service og på at være punktlige. Derfor kan du altid forvente et godt resultat, når du vælger os, som din samarbejdspartner.

Mange former for maskintransport

Vi er en virksomhed, som kan hjælpe med mange former for maskintransport. Vi hjælper blandt andet med:

  • Maskinflytning
  • Flytning af landbrugsmaskiner
  • Flytning og transport af entreprenørmaskiner, såsom gummigede, rendegravere eller gravemaskiner.
  • Transport af ekstra udstyr til dine maskiner

Har du ekstraudstyr, som skal transporteres, er det intet problem for os. Vi hjælper altid vores kunder, hvor det er nødvendigt. Vi har en kran på vores blokvogn, hvilket gør det nemt for os at løfte selv tunge maskiner, eller andet tungt gods.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til maskintransport, kan du kontakte Jan Hansen Transport med det samme. Vi hjælper med glæde alle kunder med diverse transportopgaver med professionel vognmandskørsel.

Du kan ringe til os på telefon 75 39 14 36 eller skrive til vores e-mail jh@jhtt.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med et godt tilbud. Alle henvendelser er naturligvis ganske uforpligtende.

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

75 39 14 36