Transport af flis

Vi transporterer dit flis

Jan Hansen Transport er din professionelle samarbejdspartner inden for transport af flis. Vi sætter en ære i at udføre transport til den aftalte tid og uden skader.

Transport af flis ses i dag som en standardvare hos transportvirksomheder, hvorfor rigtig mange tilbyder det. Men som det er i alle andre brancher, er der forskel på transportvirksomheder. Hos Jan Hansen Transport gør vi en dyd ud af at levere høj service – fra bestilling til levering.

Når du kontakter Jan Hansen Transport, skal du føle dig som den unikke kunde, du er for os. Derfor har vi sat fleksibilitet i højsædet, og vi gør derfor altid vores ypperste for, at din bestilling af transport af flis går, som du ønsker den – uanset hvor kompliceret bestillingen skulle være.

Afhentning til tiden er en selvfølge

Desuden ser vi det som en selvfølge, at vores transportopgaver altid afhentes til tiden. Det giver det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Under vores mål om god service i transport af flis kommer naturligvis også, at afhentning til tiden skal være på plads. Selv om vi godt ved, at det ikke altid er muligt – der kan være kø, færdselsuheld eller andre uforudsete hindringer – men vær sikker på, at vi gør vores absolut bedste for at nå frem til i tide!

Har vi fanget din interesse?

Er du interesseret i at høre mere om transport af flis, er du mere velkommen til at kontakte Jan Hansen Transport. Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud, hvad enten du bor i Haderslev, Holsted, Sønderborg eller andetsteds i Sønderjylland eller Nordtyskland.​​

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

29 62 14 36​