​Specialtransport af alt fra store køretøjer og maskiner til farligt gods

Skal du have udført specialtransport? Hos Jan Hansen Transport ApS er vi eksperter i specielle transportopgaver, og det kan være alt fra tungt og farligt gods til skurvogne og industrimaskiner. Vi udfører særtransport for kunder i blandt andet Esbjerg, Kolding og Herning samt alle andre steder i landet.

Vores maskiner og udstyr sikrer en effektiv specialtransport

Vi tilbyder et bredt spektrum af muligheder inden for specialtransport. Vi har udstyret, erfaringerne og kompetencerne, uanset om der er tale om maskintransport eller bredt og langt gods.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere og vores brede udvalg af maskiner gør os i stand til at sikre en effektiv og professionel afhentning og levering af specialgods. Vi sikrer samtidig, at hele forløbet fra bestillingen til leveringen sker planmæssigt.

Vi sørger naturligvis for at indhente alle de nødvendige tilladelser og godkendelser, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst, når du anvender os.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på særtransport

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi fortæller gerne mere om vores kompetencer, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud på sær- og specialtransport.

Du kan ringe til os på telefon 75 39 14 36 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail jh@jhtt.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen.

​​

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

75 39 14 36