Profil​

Vi er en etableret vognmandsvirksomhed​

Vognmandsvirksomheden Jan Hansen Transport ApS blev etableret i sommeren 2007 og har siden etableringen haft stabil vækst samt en trofast kundekreds.

Vi har samlet et ungt friskt hold af chauffører, der udfører vognmandskørsel med service i højsædet. Hos Jan Hansen Transport bruger vi tre udtryk til at beskrive vores dygtige vognmænd:

  • Højt serviceniveau
  • Punktlighed
  • Uden skader

Hos Jan Hansen Transport sætter vi en ære i at have glade kunder. Vi tror nemlig på, at glade kunder giver trofaste kunder.

Jan Hansen Transport ApS tilbyder kranarbejde og transport!

Hos Jan Hansen Transport ApS transporterer vi løse genstande i hele Danmark og Nordtyskland.

Vi tilbyder blandt andet transport af brænde og tømmer, flis, haveaffald, afgrøder, foder og sne. Hvis det kan transporteres i en container, kan Jan Hansen Transport transportere det. Vi sætter en ære i løsning af kundeopgaver til fuld tilfredshed, og vi har gennem tiden blandt andet kørt for:

  • Hede Danmark
  • Skov & Naturstyrelsen
  • Nordisk Dækimport
  • L90 Affaldsselskab

Opgaver inkluderer såvel faste kørsler som småopgaver og enkeltstående vognmandsopgaver. Og vi udfører transport for private såvel som for virksomheder. Vi står altid klar til at udføre opgaver med kort varsel, og vi transporterer løse genstande overalt.

Når vi skal afhente løse genstande, uanset om det er i Holsted, Sønderborg, Haderslev eller en fjerde by, ser vi det ikke som en selvfølge, at vores kunder selv har en container, som de har fyldt op. Derfor tilbyder vi naturligvis kranarbejde, herunder grabning af flis, skovkranarbejde samt flytning af grene og trærødder.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på containerkørsel, containertransport, landbrugstransport eller lignende.

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du kontakte os på telefon eller via denne kontaktformular. Vi vil svare hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Jan Hansen Transport ApS

Overgade 4
​​6670 Holsted

E-mail: jh@jhtt.dk

CVR: 30726766

Kontakt os her:

75 39 14 36