Transport af træ

Vi transporterer dit træ

Hos Jan Hansen Transport sætter vi en ære i at udføre trætransport uden skader og til aftalt tid. Det er god service i vores bog.

Vi ser først vores arbejde som udført tilfredsstillende, når vi har afhentet og leveret trætransporten til tiden, uden skader og med et smil på læben. Det er nemlig vores mål, at hver eneste kunde føler, at vi tager deres trætransport seriøst, og at vi leverer den højeste service på markedet.

Ud over almindelig trætransport tilbyder vi transport af affaldstræ, brænde og trærødder. Så skal du have transporteret træ fra din virksomhed eller dit private hjem, er Jan Hansen Transport din professionelle samarbejdspartner.

Vi transporterer også haveaffald

Ud over trætransport tilbyder vi naturligvis transport af alt inden for haveaffald. Jan Hansen Transport kan spare dig for mange ture til genbrugspladsen.

Vi udfører opgaver for både private og erhvervsdrivende. Så har du en uoverskuelig mængde haveaffald i din virksomhed eller i dit private hjem, som kræver mange ture til genbrugspladsen i en trailer, er du mere end velkommen til at bestille os til at hente det. Jan Hansen Transport kører hovedsagligt i Sønderjylland, herunder Sønderborg, Haderslev og Holsted, men også i resten af Sønderjylland og Nordtyskland.
Vores eneste krav til afhentning af træet eller haveaffaldet er, at det er samlet sammen, så det er let at flytte op i vores containere. På den måde sparer begge parter tid, og du, som kunde, sparer penge.

Har vi fanget din interesse?

Vil du have et uforpligtende tilbud, eller er du interesseret i at høre mere om transport af træ eller andet haveaffald, er du mere end velkommen til at kontakte Jan Hansen Transport.

Kontaktforespørgsel

Kontakt os

Jan Hansen Transport

Hvorfor vælge Jan Hansen Transport?

Vi operer i hele Danmark og Nordtyskland. Hvilket betyder at vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig. Så kontakt gerne Jan Hansen Transport for et uforpligtende tilbud på din transportopgave!